Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit THE LIGHTNINGS
Datum zondag 15 april 2018
TijdstipAanvang 15.00 uur

Zaal open 14.00 uur I Toegang gratis

 

 

The Lightnings

Tot een van de groepen uit de ‘sixties’ die in vrijwel ongewijzigde bezetting nog steeds optreden mogen we ‘The Lightnings’ wel rekenen. Al vele jaren is deze band ee vaste waarde op het jaarlijkse ‘Back to the Sixties’ feest, de laatste jaren gehouden in Gebouw 62.

 

De band werd bekend met hun vertolking van de nummers van Cliff Richard en The Shadows, niet in de laatste plaats door de treffende sound van de vocals en gitaren. Deze muziek vormt nog steeds de hoofdmoot van het repertoire, daarnaast uitgebreid met andere stukken uit die roemruchte muziekperiode.‘The Lightnings’ mogen zich steeds verheugen in de komst van een enthousiast publiek dat op de klanken van deze band ook weer teruggevoerd wordt naar de muziekbeleving uit die tijd.

 

Met een optreden op zondag 15 april in Windkracht 13 voldoet de band aan verzoeken om meer dan alleen op de 'Sixties'avonden hun repertoire te laten horen. Voor liefhebbers van 'Move it', 'Dynamite' en ballads als 'Constantly', 'Visions' en de Shadows-sound in 'Apache' en 'Kontiki' is Windkracht 13  'the place to be' 

 

Foto: Staand v.l.n.r. Jack Beneker (zang,gitaar), Cees Hendriks (sologitaar), Rob Koningstein (slaggitaar) Zittend v.l.n.r. Danny Koningstein (drums), John Parisius (basgitaar)

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901