Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit KRUPA & THE GENES
Datum zaterdag 15 september 2018
TijdstipAanvang 20.30 uur

Zaal open: 20:00 uur I Entree: €15 , Voorverkoop €2,50 korting.

 

 

 

Krupa & The Genes, vernoemd naar de legendarische swingdrummer Gene Krupa, is opgericht door de slagwerkers Joost Patocka en Stefan Kruger en heeft een nogal ongebruikelijke dubbelbezetting: twee drummers, twee rietblazers en twee gitaristen! Alleen bassist Sean Faciani moet het in zijn eentje doen.

 

Stefan Kruger, bekend van New Cool Collective en Caro Emerald, staat voor de strakke ritmiek en zijn partner in crime, Joost Patocka (Rita Reijs/Benjamin Herman) weeft zijn meer losse riddims en roffels er doorheen. Het is ook een ‘all star group’ trouwens met Maarten Hoogenhuis op altsax(Bruut!) en Jasper Blom op de tenorsax, twee saxofonisten uit de buitencategorie. En wat dacht u van het gitaristentandem Anton Goudsmit (o.a. The Ploctones) en Raphael Vanoli (Zuco 103); de eerste is altijd goed voor verrassende en tegendraadse gitaarerupties, terwijl Vanoli zijn gitaar inzet voor meer elektronische soundscapes.

 

Nieuw & Diep is zeer benieuwd wat we van deze bijzondere band mogen verwachten. ‘Kermis in de hel’, zo lazen we in een recensie en ook ‘een tombola van stijlen’, ‘filmisch, Afrikaans opzwepend, Ellington swing, hypnotiserend, ronkende riffs’? Nou, we zullen het zien en horen, maar zeker is dat het een heel bijzondere avond wordt. 

 

Zaterdag 15 september 2018 I Windkracht 13 I Aanvang: 20.30 uur I Zaal open: 20:00 uur I Entree: € 15  <23jr: € 10 , Voorverkoop €2,50 korting.

RESERVEER KAARTEN

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901