Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit STICHTINGSDAG KLITTUBAND
Datum maandag 2 april 2018
TijdstipAanvang 15.00 uur

Jaarlijks feest op 2e Paasdag met optredens van Klittuband en hun Vrienden 

 

 

18 E EDITIE STICHTINGSDAG KLITTUBAND

 

Okay, bands als Crossfire, Rolling Stones en Golden Earring zijn ouder, maar die organiseren niet zoals de Helderse KlittUband elk jaar op 2e paasdag hun eigen ‘stichtingsdag’. 

                                                               
Dit jaar wordt alweer de 18e editie van dit muzikale festijn gehouden in Windkracht 13, dat zoals altijd in het teken staat van ongedwongen muzikaal plezier. De formule ligt al sinds jaar en dag vast: een set van de oude ‘Klitters’, met in hun gelederen Hans van Beekum, Joop Sijberden, Ed Bijpost, Wiebo Bruinsma en Erwin Steenkist; een set van de KlittUband in de 3.0 samenstelling met Peter Koole, Gerard Hoekmeijer en ‘special guest van Texel’, zanger en bluesharpist Michel Blaauboer; een speciaal optreden van Grooves met Hans van Beekum, Dick Steeman, Jan Helder en Cees van den Berg.

Het geluid is aan de bekwame handen en ‘goede oren’ van Daniël van Amersfoort toevertrouwd. 

 

Het wordt 2e paasdag 2 april 2018 weer een vrolijke boel met dampende rock ‘n’ roll, doorleefde blues, dansbare funk en swingende aanverwanten. Als klap op de vuurpijl zijn er gastoptredens van illustere Helderse muzikanten als Marcel Faas, Rudi Wattimena en Frans Lewakabessy. Het feest begint rond de klokslag van 15:00 uur, de zaal gaat open om 14:00 uur en de entree is Paasbest: gratis! Neem gerust uw Paashaas mee…….

 

Stichtingsdag KlittUband; 2e Paasdag 2 april 2018; Windkracht 13; aanvang: 15:00 uur; zaal open: 14:00 uur; entree: gratis   

 

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901