Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit RONDJE KLEINKUNST
Datum zondag 1 april 2018
TijdstipAanvang 13.00 uur

Theaterhoppen - Evenement van Vrienden van Den Helder op 1e Paasdag

 

 

RONDJE KLEINKUNST OP Z’N PAASBEST

 

Ook nu is het 1e Paasdag weer raak. Vrienden van Den Helder organiseren voor het 10e jaar alweer spetterende activiteiten voor de inwoners van hun gemeente en die daar buiten. Te beginnen 1 april met het alom bekende Rondje Kleinkunst. Er is weer gezocht en gevonden naar nationale theaterkunstenaars, welke het publiek  op 4 verschillende locaties zullen laten genieten van hun wervelende shows.

 

Zo is er muziek van MARJOLEIN MEIJERS. Deze muzikante maakt al 40 jaar Nederlandstalige muziek met bandjes als de Berini’s en Jan Rot en solo. Cabaretière MANON KROEZEN vertelt over hoe ze door het leven gaat met al haar struggles, terwijl de wereld en de maatschappij allemaal dingen van haar verlangt. Voort denderend als een rollercoaster van emotie vol humor, ongemakkelijkheid en ontroering. VICTOR LUIS VAN ES behaalde in 2016 de finale van Cameretten en in zijn eigen theaterprogramma vertelt hij met harde humor over hoe hij de man is geworden die hij nu is. ROOVERS EN VAN LEEUWEN gaan de strijd aan: Met elkaar. Met u. Met elkaar tegen u. Met u tegen elkaar. Spannend? Ja, maar gelukkig valt er genoeg te lachen.

 

Wilt u op 1 april (nee, het is géén grap) vanaf 13.00 uur deze unieke Paastraditie meelopen en genieten van deze 4 optredens, reserveert u dan u kaarten voor slechts € 17.50. (leden €7,50) via het formulier onderaan de pagina Rondje Kleinkunst op de  website www.vriendenvandenhelder.nl Dit kan vanaf 1 maart (leden hebben tot half maart voorrang). Meer informatie over het Rondje Kleinkunst kunt u ook op deze website vinden.

 

Voor een buffet na afloop bij Kunst&Kitchen kunt U kaartjes kopen à €15,-- pp bij Windkracht 13

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901