Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit MONTIS, GOUDSMIT EN DIRECTIE
Datum zaterdag 13 april 2019
TijdstipAanvang 21.30 uur

NIEUW & DIEP I Zaal open 20.30 uur I Toegang €15 / Voorverkoop €2,50 korting

 

 

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een grote voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen.
Een absolute killer combi zo bleek dus tijd om vaker het podium te bestijgen.

Met zijn ontembare energie en gevoel voor groove toont Anton zich de perfecte gitarist voor deze formatie en dat verbaast eigenlijk niemand. Cyril Directie stookt vanachter de drums het vuurtje nog wat harder op zodat het live alle kanten op gaat: klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt.

Frank Montis is geen onbekende in de Nederlandse Soul & Jazz scene. Met zijn eigen band DelMontis toert hij regelmatig door het land. Daarnaast was hij tot voor kort actief als zanger/toetsenist van de succesvolle formatie Gare du Nord.

Anton Goudsmit behoeft nauwelijks introductie. Jarenlang bestormde hij energiek en inventief (inter)nationale podia en festivals. In 2010 won Anton de VPRO / Boy Edgar prijs.

Drummer Cyril Directie is vooral bekend vanwege zijn spel bij o.a. de Dulfers, Kane, Total Touch, The Postmen en vele andere succesvolle acts..

 

RESERVEER KAARTEN

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901