Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit UITREIKING 1E BOEK 15 JAAR NIEUW&DIEP
Datum zondag 19 november 2017
TijdstipAanvang 15.00 uur

Uitreiking 1e exemplaar;  Boek 15 jaar Jazzstichting Nieuw & Diep 't Moet weer swingen hier!'

 

 

Jazzgenootschap Nieuw & Diep bestaat 15 jaar.


Dat is nog erg jong, maar oud genoeg voor een terugblik in de vorm van een fraai ‘koffietafelboek’ met prachtige foto’s, originele recensies, sappige anekdotes en andere aardige bijzaken. De foto’s zijn van de hand van Fred Geldermans, Jan Albert Vroegop, Joop van de Water, Bert Aggenbach en Jowan Richie. De teksten zijn opgeschreven door Gerard Hoekmeijer.

 

Het boek is uitgevoerd in een hardcover uitvoering met 180 grams fotopapier – een echt vette, dan wel super coole ‘must-have’ voor elk modern interieur, gewoon een hebbeding dus voor zowel de hippie en de hipster, troostrijk voor de veel gesmade babyboomers en de nu al beklagenswaardige ‘Generatie Z’. De bezitter van dit boek laat in een oogwenk zien, dat hij/zij niet van de straat is.

De eerste oplage wordt beperkt tot 50, dus zeer exclusief! De prijs is belachelijk laag voor zo’n boek: maar 30 euro. Wilt u de komende jaren nog meetellen, dan rest u maar één optie: kopen dat boek!

 

Op zondagmiddag 19 november 2017 om 15.00 uur wordt het ‘eerste exemplaar’ officieel uitgereikt. Dit is voorafgaand aan het concert van Bruut! in Windkracht 13.


BESTEL NU ALVAST DIT PRACHTIGE BOEK

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901