Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit BEATGUM & DRESS UP DOLLS
Datum zondag 10 december 2017
TijdstipAanvang 15.00 uur

Alkmaar comes to town I Zaal open 14.00 uur I Toegang gratis 

 

 

 

De naam Beatgum zal u vast bekend voorkomen, De mannen speelden vorig jaar in de kleurige pakken tijdens het Grachtenfestival van Vrienden van Den Helder. 

Sinds 2010 kent de groep onder de naam Run Bowie Run al succes als Tributeband. Van de sterke live-optredens met de muziek van David Bowie hebben wij in Windkracht 13 al vaker kunnen genieten.


Onder de naam Beatgum treden zij, na ruim 2 jaar schrijven en schaven, naar buiten met hun eigen werk. Eigenzinnige, melodieuze popsongs met een stevige groove en herkenbare lijnen, waarbinnen ook ruimte is voor experimenten, samples en dynamiek. 

Misschien herkent u her en der de invloeden van Eels en Beck. De mannen hebben allen een brede muzikale achtergrond die samenkomt in hun eigen sound; Beatgum! 

Bekijk hier de laatste Beatgum video

 

 

Dress Up Dolls is een rockband met enorme overtuiging die ook nog aandacht heeft voor mooie liedjes.
 

 Het zijn absoluut geen buikspreekpoppen! Winnaars van o.a. de Rob Acda Award en NH pop Live en met een EP en twee singles op zak is dit een uniek moment om de band weer live te zien spelen. Er zijn plannen om nieuwe opnamen te maken en in het najaar van 2017 worden de eerste nieuwe tracks live gespeeld. Een nieuwe fase voor de drie Alkmaarders, waarin ze een meer sferische kant laten zien. Een live recensie van een van hun optredens noemde de band eerder “onderscheidend, zowel live als op plaat” , “heerlijk dwars” en “melodieus onvermijdelijk denkend aan het vroege Radiohead”. Laat je meenemen in hun wereld! Ga ze zien!

 

Zondag 10 december I Aanvang 15.00 uur I Zaal open 14.00 uur I Toegang GRATIS

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901