Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit OTHER ROADS
Datum zondag 12 november 2017
TijdstipAanvang 14.30 uur

 

Zaal open 13.30 uur  I Toegang €12,50 I  UITVERKOCHT

 

 

Een keer per jaar geeft deze band een mooi concert, op zondagmiddag 12 november 2017 in Windkracht 13 te Den Helder.

 

Het is weer op de laatste dag van hun tournee door Nederland. Deze geweldige musici willen altijd de laatste dag van hun tournee in Den Helder spelen, omdat de locatie heel sfeervol  is en door de klik die zij met dit publiek hier hebben, vinden zij het een waardevolle afsluiting van hun tournee.

 

De musici zijn:

DAVE WALMISLEY  Een getalenteerde multi-instrumentalist, zanger en songwriter Hij heeft met zijn stemgeluid een grote toegevoegde waarde in de samenzang. Soms neemt hij een solo voor zijn rekening. Dave's geweldige humor op het podium maakt hem tot een zeer populair lid van de band.

 

PETE ABBOTT is een zeer gerespecteerde  singer / songwriter & gitarist.
Pete is de drijvende kracht achter de band.
Hoewel hij een doorgewinterde solo-artiest is,  is zijn passie  het podium te delen met twee andere geweldige muzikanten. Deze passie wordt aan het publiek  overvloedig doorgegeven.  De nadruk van Pete's optredens ligt altijd op 'entertainment'. 


GREGOR BORLAND’S vioolspel is indrukwekkend.  Opgeleidt door twee legendes van de Schotse viool, Donald Riddell en Hector MacAndrew. Hij is totaal  8 keer Schotse Fiddle-kampioen geworden.

Gregor leert nu dezelfde stijl van vioolspelen  aan studenten over de hele wereld. Zijn inbreng  als professionele fiddle speler is onmiskenbaar. Hij heeft de hele wereld rondgereisd met verschillende spraakmakende muzikanten en bands.  Verder speelt hij moeiteloos  op basgitaar of mandoline. Door zijn  enorme ervaring neemt hij de rol  van producer en arrangeur voor Other Roads op zich.

 

Klik hier voor een voorproefje - Zie ook de website van “Other Roads”.

 

In verband met grote belangstelling is reserveren gewenst

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901