Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit STICHTINGSDAG KLITTUBAND
Datum maandag 17 april 2017
TijdstipAanvang 14.30 uur

Jaarlijks feest op 2e Paasdag met optredens van Klittuband en hun Vrienden..

 

 

Maandag 17 april, 2e Paasdag is het weer “KlittUdag”, het jaarlijkse muzikale treffen van oude en nieuwe leden van de KlittUBand en hun vrienden.

 

Het is alweer de 15e editie van deze jaarlijkse happening, die in het teken staat van muzikaal plezier: rock, blues, funk: alle mogelijke stijlen komen voorbij. Het spelplezier en de passie spatten er altijd van af. Elke editie van dit festijn ontpopte zich als een feestelijk en swingend samenzijn van gelijkgezinde zielen, ‘kindred souls’, zoals de Engelsen dat zo mooi kunnen zeggen. En dat zal deze keer niet anders zijn.

 

Er treed een keur van muzikale gasten op, die in wisselende samenstellingen – kijk uit voor besmetting! - hun favoriete songs zullen uitvoeren. Uiteraard de veteranen van de 1e KlittUband bezetting: Ed Bijpost, Erwin Steenkist, Wiebo Bruinsma en Joop Sijberden. Ook de laatste versie van die band met o.a. drummer Peter Koole maakt zijn opwachting. Gastoptredens zijn er van gitarist Richard Middelbos, toetsenist Marcel Faas, alleskunner Frans Lewakebessi en zanger Rudy Wattimena. Er komt een ‘hete’ delegatie vanaf Texel met zangeres en podiumtijgerin Belinda van Diesen en ‘smoelschuifvirtuoos’ Michel Blaauboer en als klap op de vuurpijl geeft de nieuwe Helderse band “Ponderosa” haar visitekaartje af. Deze band is geformeerd rond gitarist Cor ‘Hoss’ de Boer met Kees van de Winkel op bas, Wollows op drums en Gerard Hoekmeijer (vol) op het orgel.

 

Het muzikale festijn begint rond de klok van 15:00 uur(de zaal gaat om 14:00 uur open) en de toegang is zoals altijd: gratis.        

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901