Naam :Igor Kramer
Maand :oktober - november
Jaar :2018
Meer informatie :

Expositie van 14 oktober t/m 11 november - De niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer

 

Als je meer ideeën hebt dan je in een leven uit kan voeren, blijven de meeste ideeën dus liggen. Niemand die er ooit van hoort, niemand die ze ooit ziet. Daarom presenteren wij in Windkracht 13 en de Kunstuitleen een aantal niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer.

 

We hebben voor u een te duur idee, een slecht idee, een idee dat ooit nog uitgevoerd moet worden. Een idee dat nog in ontwikkeling is, een idee dat niet doorging door ruzie, een idee waarvan u denkt: dit is toch geen kunst? Een goed idee, want kijk maar, iemand anders heeft het uitgevoerd.

 

Ideeën voor muziek, techniek, kunst, film, politiek, architectuur, filosofie, wetenschap, raceauto’s, eten, verhalen, etc. Een idee voor Den Helder of een idee speciaal voor U! 

 

De fabuleuze Chris Corstens komt tijdens de Opening muziekideeën ten gehore brengen. Chris Corstens is componist en saxofonist. Een reeds decennia durende samenwerking met den heer Kramer zal tumult op deze 14e oktober brengen. Immers, nimmer afgemaakte composities zullen worden gelardeerd met live muziek. Saxofoons, fluiten, basklarinet en piano zullen worden ingezet in deze poging de composities af te maken.

 

Igor Kramer houdt tijdens deze expositie op 21 oktober en 3 november Ideeën kantoor om Uw idee te bespreken en nieuwe ideeën te maken.

 

Alter ego Professor Yaneznayu geeft op zondag 11 november om 15.00 uur een prikkelende lezing die u nog lang zal heugen. De lezingen van de professor kloppen voor 98% en zijn voor 11% kolder. U kunt via Facebook stemmen over welk idee U wilt dat deze ongeveer 20 minuten durende lezing zal gaan. Ook is het mogelijk om in de galerie aan te geven welk onderwerp Uw voorkeur heeft:

 

- Het einde van de waarheid.

Al sinds mensenheugenis wordt er gezocht naar de waarheid.
Stop maar met zoeken, de Professor heeft hem gevonden.

 

- Het onbedachte effect van tijdreizen.

Tijdreizen is mogelijk, Een van de argumenten tegen tijdreizen is dat we nog nooit een tijdreiziger zijn tegengekomen, maar is dat wel zo?

 

- Waarom de Economie niet mag groeien en de wikicratie.

De democratie wankelt, de economie barst, het internet corrumpeert.
Gelukkig heeft de Professor een oplossing.

 

Kantoor gesponsord door Egner.

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901