Naam :Erik Tierolf en Ron Moret
Maand :juni - juli
Jaar :2017
Meer informatie :

Expositie van 4 juni t/m 9 juli

 

 

De schilder Erik Tierolf exposeert zijn realistische schilderijen.

 
De opening vindt plaats op zondag 4 juni in de Kunstuitleen op Willemsoord
om 15.00 uur. Na de opening worden de bezoekers uitgenodigd om het andere gedeelte van de expositie bij Windkracht 13 te bewonderen.

Erik Tierolf (1963) heeft inhoudelijk een wonderlijke manier van werken. Hij gaat uit van een aparte houding van mensen, de vorm van objecten en maakt daar een verhaal van. Nooit andersom. Er ontstaat een verhaal uit een trap, een tafel, een
branding, een weiland waarin een mens staat, zit of ligt. Dat intrigeert. Het mooie is, dat je dan altijd blijft kijken en afvragen wat er nu precies gebeurt.
 
Na zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Enschede exposeert Erik al sinds 1991 in zowel groeps- als solotentoonstellingen in Nederland, Spanje, Denemarken, Frankrijk, Israël en de VS. Tijdens de tentoonstelling toont Erik ook werk dat in samenwerking met de sculpturist Ron Moret is gemaakt.

 

In het voorste gedeelte van de galerie Windkracht 13 zijn ivm Sail Den Helder 2017 nog een aantal prachtige  werken op zeildoek van Inge Koetzier van Hooff en foto's van de serie 'All that jazz' van Jowan Richie te zien.

 

Lees meer over Erik Tierolf

Lees meer over Ron Moret

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901