Agenda

Scroll naar beneden voor de huidige maand. 

Activiteit THE JIG
Datum zaterdag 15 juni 2019
TijdstipAanvang 21.30 uur

NIEUW&DIEP I.S.M. W13 I Zaal open 20.30 uur I Toegang GRATIS

 

DSC_4060_lzn.resized

 

 

Zaterdag 15 juni wordt Windkracht 13 omgebouwd tot FUNKENSTEIN als de Mokumse funkateers van THE JIG wederom hun opwachting maken.

De 8-koppige band heeft in de loop der jaren een flinke fan -schare opgebouwd in Den Helder. Iedereen die ze het ooit gezien en gehoord heeft, weet ook heel goed waarom. The Jig maakt namelijk van elk optreden een feest – een funk feest!

 

De heren leggen het fundament van hun muziek op hele dikke heipalen van diepe bassen en knallende kicks en daaroverheen plaatsen de drie blazers messcherpe chorussen. Met Ruben Seyferth hebben ze nu ook een zanger van grote klasse, waardoor het repertoire nog meer variatie kent. Naast hoofdbestanddeel P-funk en de uitstapjes naar de groovy New Orleans stijl van Meters en marching bands, komen nu ook de liefhebbers van rock en soul aan hun trekken.

Gezien de ervaringen van voorgaande optredens van The Jig raden wij de liefhebbers aan om sjaals en truien thuis te laten, want het wordt gegarandeerd weer ‘sweat in the butt crack’. Funk is ook het beste middel om van overtollige lichaamsgrammen af te komen: het wordt al jaren met veel succes voorgeschreven door dr. G. Clinton en dr. B. Collins, hoogleraren in de P-funk. En het mooiste is nog, dat dit medicijn tegen alle kwalen geheel gratis is!

 

Zaterdag 15 juni 2019 I Zaal open 21.00 uur I  aanvang 21:30 uur I Toegang gratis     


DSC_3849_lzn.resized

 

Kijk hier naar een voorproefje

Weststraat 107-109 | 1781 BZ Den Helder | T: 0223 625901